Hajnalban Bucks-Lakers rangadó a Sport TV-n

Két bajnokesélyes feszül egymásnak, de pályán a Jazz és a Warriors is. 

Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers 01:30 (Sport 1)

Természetesen ez lesz a játéknap rangadója, hiszen két bajnokesélyes találkozik egymással - a címvédő látogat az egyik fő trónkövetelőhöz, Giannis Antetokounmpo és Khris Middleton küzd meg LeBron Jamesszel és Anthony Davisszel. A Bucks legutóbb elvesztette a Brooklyn elleni rangadót, míg a szezon eddigi legjobb csapata, a Lakers elszórakozta a magabiztos előnyét és kikapott a Golden State-től, úgyhogy mindkét együttes szeretne javítani. Mindkét csapat elit támadásban (top5) és védekezésben (top8) is, ugyanígy lepattanózásban (top5) is a legjobbak közé tartoznak és egyénileg is parádés matchupokra készülhetünk, elvileg sérülések sem zavarnak be, minden adott egy színvonalas és parázs rangadóhoz. 

Utah Jazz - New Orleans Pelicans 04:00

A Jazz a liga egyik legjobb formában lévő csapata, sorozatban hat győzelemnél tart, míg a Pelicans az utóbbi hét meccséből csak egyet nyert meg Sacramentóban, ráadásul a felek két napja ugyanitt találkoztak és akkor 118-102-re, magabiztosan győzött a Utah. Ezek alapján most is hasonló lehet a forgatókönyv, a keretek elvileg nem változnak ahhoz a meccshez képest, úgyhogy nyilván a Jazz a favorit, ha a New Orleans nem talál ki valamit elsősorban védekezésben, akkor csak abban bízhat, hogy Mitchellék rossz napot fognak ki. 

Golden State Warriors - New York Knicks 04:00

A GSW back-to-backet játszik a Spurs magabiztos legyőzése után, de jó formában van és néhány percnyi extra pihenő jutott is Steph Curryéknek előző este, meglátjuk, hogy mennyi erejük maradt erre az összecsapásra. A Knicks egy hosszabb vereségszéria után gyorsan nyert kettőt és mindkétszer remekül védekezett, amúgy is elég harcos, agresszív csapat, ami nem tesz jót egy fáradt ellenfélnek, úgyhogy bőven lehet keresnivalójuk a vendégeknek, de alapvetően természetesen a Warriors tűnik most jobb csapatnak. A New Yorknál Austin Rivers nem tud játszani a várakozások szerint, a GSW oldalán a hírek szerint nincs változás.

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus