NBA: 9 meccses nyitás az All-Star után

Ma éjjel kilenc mérkőzéssel folytatódik az NBA az All-Star szünet után, s rögtön találhatunk a programban egy-egy keleti rangadót Washingtonban, illetve Indianában, ráadásul a 2011-es döntő visszavágója Dallasban is elég kemény csatának tűnik, arról nem is beszélve, hogy a Clippers és a Spurs is összeméri tudását egymással Los Angelesben a játéknap legjobban várt nyugati derbijén. Nézzük, mit várhatunk ezektől a párosításoktól!

Indiana Pacers - Atlanta Hawks (01:00)

A Pacersnek jól jött az AS-szünet, így lehetett rendezni a sorokat, de hiába mondható el ugyanez az Atlantáról, az Al Horfordot még nagyon sokáig nélkülöző Hawks számára egyenes az út a negatív tartomány felé és vélhetően nem sok sansza lesz ezen a derbin sem a Budenholzer-legénységnek Indianában.

Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers (01:00)

A 76ers sem könnyű ellefelet kapott mára, hiszen az All-Star előtt végre lendületbe jövő Cavs látogat Philadelphiába, ahol mindenképp folytatni is igyekszik nyerő szériáját a Brown-alakulat a másik Brown-alakulattal szemben. Amennyiben hasonló határozottsággal játszik a Cleveland, mint tette azt az utóbbi hetekben, úgy nem sok sansza lesz az óriási vereségekbe belefutó vendéglátónak.

Washington Wizards - Toronto Raptors (01:00)

Sokáig úgy tűnt, hogy a fővárosiak lesznek az egyik versenyzők a keleti harmadik helyért - amiről ugyan még most sem kell letenniük, de ha nem tudják elverni a jelenleg éppen ezt a pozíciót elfoglaló kanadaiakat, úgy megint szakadéknyira lesznek ettől a céltól John Wallék. A játéknap egyik legjobb meccse várható ezen a fronton, sok fordulattal és izgalommal.

Detroit Pistons - Charlotte Bobcats (01:30)

A Pistons és a Bobcats is a PO-ért küzd ebben az évadban, de a detroitiak inkább csalódást jelentenek, mintsem kellemes meglepetést, viszont a Charlotte nagyon mélyről indulva szerepel ilyen tisztességesen, ráadásul néha idegenben is képes fontos skalpokat begyűjteni a Bobcats.

Memphis Grizzlies - New York Knicks (02:00)

Zach Randolph legutóbb rendesen megszórta egykori kenyéradóját, s most is várhatunk valami hasonlót a kieső Marc Gasol távollétében, de Mike Conley visszatérése miatt azért inkább a hazaiaknak áll a zászló az 50 százalékos mutatótól érthetetlenül messze álló New Yorkkal szemben.

Milwaukee Bucks - Orlando Magic (02:00)

A Bucks és a Magic a liga két legnagyobb tankolója, tehát egymás ellen ez igazi roncsderbi lesz, ahol minden téren előtérbe kerülnek a fiatalok, viszont ennek megfelelően a tét is speciális lesz.

Dallas Mavericks - Miami Heat (02:30)

A 2011-es finálé visszavágója sokáig nem hozott érdekes csatákat, ám most az a helyzet, hogy Dallasban nem egyértelmű favorit az azért jóval jobb mutatóval rendelkező Miami, de parázs meccsre számíthatunk, ahol nem lehet abszolút favoritot megnevezni.

Denver Nuggets - Phoenix Suns (03:00)

A Nuggets és a Suns a játéknap leghajtósabb derbijét vívhatja egymással, de jelenleg eléggé ellenkező irányba tart a két gárda, a Suns még Bledsoe nélkül is lendületben van, viszont asok fontos sérültet nélkülöző Nuggets otthon legendásan erős.

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs (04:30)

A Clippers ma sem vetheti be JJ Redicket, viszont a vendégeknél Tony Parker sem öltözik be Manu Ginobili mellet, sőt, lehet, hogy még ez alkalommal sem tér vissza Kawhi Leonard, azaz a San Antoniónak elég sok kiegészítőember extrájára kellene támaszkodnia az idegenbeli győzelem megszerzéséhez.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus