NBA: Mára is nagy rangadók jutnak

Ma este négy összecsapással jelentkezik az NBA, közte egy texasi rangadóval (Dallas - San Antonio), egy Houston - Memphis derbivel és egy Porland Trail Blazers - Los Angeles Clippers csúcstalálkozóval. Nézzük, mit érdemes tudnunk az egyes párosítások előtt!

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks (01:00)

A Cavs megint lejtmenetbe került, de otthon az Atlantával szemben a talán már Dion Waitersszel a sorban csatába induló Brown-legénység mindenképp esélyesnek tekinthető, persze a Hawks sem írható le, mint a Pacers, Heat duó mögötti legkiegyensúlyozottabban szereplő keleti gárda. A palánk alatt Andrew Bynum és Al Horford párharca hasonlóan nagy csemege lesz, mint az Irving - Teague csata, de inkább a kispadok harca, illetve az edzők szakmai viadal dönthet itt.

Houston Rockets - Memphis Grizzlies (02:00)

A Rockets már James Hardennel együtt veheti fel a harcot a lassan magához térő Grizzliesszel, bár a vendégeknél még nem lesz ott Prince és természetesen Pondexter, valamint Gasol sem, így azért saját közönsége előtt favoritnak tekinthető a formába jövő Dwight Howarddal centerező Houston.

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs (02:30)

A Mavs lehet, hogy nem számíthat ma Brandan Wrightra, de a Spurs ellen még otthon sem mondható esélyesnek a dallasi gárda, pláne mivel egy hazai vereséget követően igyekszik állami rangadón javítani. A frissesség itt is lehet tényező, de inkább a pillanatnyi mentális állapot és az aktuális dobóforma, ami szerintünk billenti majd a mérleg nyelvét.

Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers (04:30)

A Blazers az ötös sikerszéria után tegnap Oaklandben elbukó Los Angeles-ieket fogadja, a nap talán legjobban várt derbijén pedig úgy is képtelenség lenne favoritot kikiáltani, hogy azért bőven van különbség a két gárda mérlegei közt. Aldridge és a tegnap kiállított Griffin csatája kritikus lehet, de Lillard és Paul is szórakoztató match-upot jelent minden semleges néző számára.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus