Spurs - Pacers és Heat - Raptors a fókuszban

Ma éjjel nem akármilyen csemegékkel jelentkezik az NBA alapszakasza, mely lassan finiséhez közeledik, s hamarosan eldőlhet, hogy a Miami vagy az Indiana végez a Keleti Konferencia élén, ráadásul most a 17 meccse nyerésben lévő ligaelső San Antonio pont a Pacers vendége lesz, a harmadik kiemelésért harcban lévő Toronto ezzel párhuzamosan a bajnok otthonában lép fel. A Charlotte és a Washington összecsapása is izgalmasnak ígérkezik, lássuk is, miért érdemes követnünk az egyes párosításokat!

Charlotte Bobcats - Washington Wizards (01:00)

A Bobcats otthon fontos meccset játszik az Arizát kisebb sérülése ellenére is játszató Wizardsszal, de a Nené nélküli fővárosiak azért egyelőre még nem véletlenül vannak magasabban jegyezve, így idegenben is lehet keresnivalója a Washingtonnak. A palánk alatti csata, valamint a Walker vs Wall parola dönthet, ami a match-upokat illeti.

Indiana Pacers - San Antonio Spurs (01:00)

A Pacers újabb kiábrándító vereség után készül rangadózni, de a legutóbbi hasonló jellegű fellépésén sikerrel járt a keleti első, mely a Miamit csak legyőzte ilyen formában is. Most viszont az a Spurs érkezik Indianába, mely 17 mérkőzése makulátlan és már Danny Greent is harcba dobhatja. Idegenben is a San Antonio a favorit, akkor a a különbség a két gárda mostani állapota közt.

Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers (01:30)

A Hawks már csak hajszálnyira van attól, hogy kicsússzon a legjobb nyolcból keleten, de a Sixers elverése kötelező feladat, pláne, hogy Kyle Korver már újra ott lehet az Al Horford kiesése óta nagyon széteső Hawksnál, a Philly számára ráadásul már nem is cél a győzelem, megszakadt a vereségsorozat és nem íródik tovább a negatív rekord.

Detroit Pistons - Milwaukee Bucks (01:30)

A Pistons a legújabb arcátlan tankoló, úgyhogy ne lepődjünk meg, ha otthon képes lesz a szintén borzasztó képet festő sereghajtótól is kikapni a Detroit. A nap magasan legpocsékabb párosítása lesz ez, a már amúgy sem túl népszerű Jenningsék adhatnak még egy nagy pofont saját szurkolóiknak, ha nem szedik magukat össze mára sem.

Miami Heat - Toronto Raptors (01:30)

A bajnok úgy is eljutott az előzésé lehetőségéig, hogy igazán nem kellett tennie érte, ráadásul még a Pacers elleni ki-ki meccset is elbukta, de most a Raptors otthoni két vállra fektetésével és az Indiana esetleges kudarcával már a floridaiak kerülnének az élre. A kanadaiak még akár jóval visszább is csúszhatnak, ha nem figyelnek itt a hajrában, de elég komoly bravúr lenne DeRozanéktól egy diadal ma Jamesék csarnokában.

Chicago Bulls - Boston Celtics (02:00)

A két gárda a bostoni ütközet után Chicagóban is összecsap egymással, elég egyértelmű esélyekkel, de várhatóan megint harcos, kompetens meccsel. A palánk alatt nem sok keresnivalója van a Stevens-legénységnek, de páran új erőre kaptak a vezérek közül, ezért a jó játékot elvárhatjuk a vendégektől. Ám annak a lehetősége túlságosan is ott lebeghet a zöldek szemei előtt, hogy a bottom 3 még elérhető cél...

Minnesota Timberwolves - Los Angeles Clippers (02:00)

A Minny már csak a tisztességes szezonzárásért hajt, mivel hiába lesz akár pozitív mérlege az alapszakasz végére, ez maximum a 10. helyre lesz elég nyugaton. A Clipper viszont még feljebb is léphet és az OKC formáját elnézve nem lehetetlen számára a második kiemelés megkaparintása sem, de ehhez kérdés nélkül hoznia kell a Love-ék elleni ütközetet.

New Orleans Pelicans - Sacramento Kings (02:00)

Az NOP dicséretes módon nem állt be a szurkolókat és a sportszerűséget nem kímélő tankolók sorába és minden este maximumot ad ki magából tartalékos csapattal is, ezt pedig ma a Kings bánhatja, mivel a sacrametóiak is az eredményeket hajszolják, csak nem túl sikeresen...

Denver Nuggets - Memphis Grizzlies (03:00)

A Memphis remek második félévének dacára is bajban lehet még, sőt, ha biztosra akar menni, akkor 2-3 meccsnél többet már nem veszthet az alapszakaszban, tehát Denvert is illene bevennie a Marc Gasol, Mike Conley, Zach Randolph trió fémjelezte tavalyi Konferencia Döntősnek. Ty Lawsonéknál bármikor kicsúszhat egy tisztesebb eredmény, úgyhogy hajtós, színvonalas csatára van kilátás.

Utah Jazz - New York Knicks (03:00)

A Jazz azt a győzelmi kényszer alatt játszó New Yorkot látja vendégül, ami nem sok jót jelent a hazaiaknak, hiszen megint egy idegenbeli túra során támadt fel a legutóbb Oaklandben is diadalmaskodó Knicks. Azért könnyen vélhetően nem adja majd magát a Utah, de ha rájátszani akar a Woodson-legénység idén, akkor a nem egészséges Anthony-val vagy nélküle is muszáj triumfálnia.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus