DeMarcus Cousins szerint a Golden State a legutáltabb csapat

Boogie nem foglalkozik senki véleményével, de tisztában van vele, hogy sokak ellenszenvét kivívták.

A Warriors holnap este debütáló centere Rachel Nicholsszal (ESPN) beszélgetett, és természetesen szóba került tavalyi döntése is, miszerint egy évre 5.3 millió dollárért a bajnokhoz ír alá. Nichols szerint a közvélekedés az volt a szezont megelőzően, hogy a magasembernek nagyobb szüksége van a Golden Statre-re, mint a csapatnak rá, de ez az utóbbi időben megváltozott, mivel nem tűnik sebezhetetlennek az okalandi alakulat. 

Cousins erre úgy felelt, hogy nem foglalkozik senki véleményével, így is, úgy is a Warriorst utálják a legtöbben ("We're the most hated team in sports"). Nichols erre rákérdezett, hogy mi újság a Dallas Cowboysszal és a New York Yankeesszel, de a center szerint nyugodtan ebbe a körbe lehet őket is sorolni. 

"Utálják Kevin Durantet. Utálnak engem. Az egyetlen, akit kedvelnek, az Steph (Curry). Bár lehet, hogy már őt sem szeretik. Draymond Greent is utálják. Ez van, nem tudok ezzel mit csinálni. Visszatértem, és nem nézek vissza, csak előre. Minden este odateszem magam, és újra felérek a csúcsra." 

Fotó: San Francisco Examiner

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus