Hírmorzsák 2018-10-21 (22:00)

Kyrie Irving olyan különleges pozícióban van most, amilyenben még soha nem volt - a Knickset is komolyan fontolgatta, mielőtt elkötelezte volna magát az iránt, hogy hosszabbít a Celticsszel. Rajon Rondo tényleg leköpte Chris Pault (videó). Stephen Jackson megszólta LeBron Jamest a balhénál mutatott viselkedéséért. Rondo egyik rokona belekötött Paul feleségébe. Will Barton csípője megsérült. Denzel Valentine legalább 2 hetet kihagy (boka). Hivatalos a Bullsnál az Asik-Harrison "csere". Jaren Jackson Jr. kezd a Memphisnél.

A Boston Celtics irányítója, Kyrie Irving az előző találkozó után elmondta, hogy még 79 mérkőzés van az alapszakaszból, és ki akarja élvezni a hullámvölgyeket, a nehézségeket és a folyamatot, hogy egyre kiegyensúlyozottabbak, jobbak legyenek. Különleges szerepe van ebben a Celticsben, olyan, amilyen még soha nem volt karrierje során. Nem a pontszerzésről vagy a statisztikákról szól a mostani éve, hanem a játékra gyakorolt befolyásáról és arról, hogy biztosítsa, hogy minden a megfelelően működjön az együttesnél.

Irving azt is elmondta, hogy mielőtt eldöntötte, hogy jövő nyáron hosszabbítani fog a Bostonnal, erősen fontolóra vette a New York Knickset is - elgondolta, hogy milyen lehet majd a Knicks fiatal magjával, Kristaps Porzingisszel, David Fizdale irányítása alatt játszani, ráadásul New Yorknak különleges helye van a szívében, hiszen Jersey-ben született.

A Memphis Grizzliesnél Jaren Jackson Jr. a kezdőben kap helyet, miután JaMychal Green állkapcsa eltörött.

Ha már itt tartunk, akkor jöjjön a többi sérülés. A Denver Nuggetsnél Will Barton a harmadik negyed elején ment fel egy ziccerre, amikor érzett egy pattanást a csípőjénél, és le is kellett utána vinni őt a pályáról - ma lesz elvileg eredmény az MRI-ről. A Chicago Bullsnál Denzel Valentine bal bokája megzúzódott, és legalább 2 hetet kihagy - de valószínűleg többet.

Szintén a Bullshoz tartozik, hogy a ma délben beharangozott Ömer Asik - Shaquille Harrison "csere" hivatalos a keretben

A végére pedig a ma hajnali Rajon Rondo - Chris Paul affér maradt. Shams Charania (The Athletic) úgy tudja, hogy Rondo egyik rokona belekötött Paul feleségébe a balhé után.

Stephen Jackson instagramon szólta meg LeBron Jamest, amiért látszólag nem nagyon csinált semmit az összeröffenés közben, nem állt ki a csapattársaiért - miután elszabadult a "pokol", utána Pault fogta le James. John Wall és Kendrick Perkins is egyetértettek vele - Perkins azt mondta, hogy emiatt kevésbé tisztel egy bizonyos embert, miután Jackson is csak utalt Jamesre. Jackson aztán egy videóban elmondta, hogy nem várhatta senki, hogy LeBron majd Paul ellen megy, mert ők jó barátok, de manapság máshogy zajlanak a dolgok. Azt is hozzátette, hogy ha valaki azt hitte, hogy James majd bunyózik CP3-val, az hülyébb, mint hat másik.

Sokáig úgy tűnt, nincs felvétel arról, hogy Rondo leköpte volna Pault, aztán este jöttek a felvételek, amelyek egyértelműsítik a helyzetet:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus