Hírmorzsák 2020-01-19 (10:45)

Luka Doncic őszintén úgy gondolta, hogy a Kings fogja draftolni. Cserélt a Kings és a Blazers - Kent Bazemore nem akarja kivásároltatni magát Sacramentóból, Dewayne Dedmont még mindig elpasszolnák Vlade Divacék. A Raptors javítani akar az állományon a deadline előtt. Kemba Walkernek fáj a bal térde. Január végéig kiderül, kik vannak az amerikai válogatott bő keretében az olimpiára. Klay Thompson mezét visszavonultatta a Washington State Egyetem.

Amit arról tegnap este olvashattatok már, cserélt egymással a Portland TrailBlazers és a Sacramento Kings - részletek ezen a linken. Ehhez a tranzakcióhoz kapcsolódik, hogy Chris Haynes (Yahoo Sports) forrásai szerint a Sacramentóba kerülő Kent Bazemore nem fogja kivásároltatni magát, miután nagyszerű kapcsolatban van Luke Walton vezetőedzővel - a Golden State Warriorsnél dolgoztak együtt.

Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy a Kings továbbra is próbálja elpasszolni Dewayne Dedmont - nagy reményekkel igazolták le a centert 3 évre 40 millió dollárért, ő viszont kifejezetten rossz viszonyt ápol Waltonnal és gyengén is játszik idén, már amikor egyáltalán pályára kerül.

A Dallas Mavericks szlovén csillaga, Luka Doncic Sam Amicknek (The Athletic) elmondta, hogy a Kings egész vezetősége, a tulajdonos, mindenki elment megnézni őt 2018. június 5-én, mikor a Real Madridnál játszott, majd elmentek vacsorázni is. Doncic emiatt őszintén úgy gondolta, hogy a Sacramento fogja kiválasztani a drafton. Megkérdezték tőle, hogy mit gondol, miért döntött végül Marvin Bagley III mellett a kaliforniai klub. A szlovén azt mondta, hogy szerinte azért, mert az európai kosár más - a spanyol bajnokságban 12, az Euroligában pedig 14 pontot átlagolt.

A már említett Adrian Wojnarowski jelentette, hogy a Toronto Raptors erősíteni akar a deadline előtt.

A Boston Celtics irányítója, Kemba Walker kihagyta csapata ma hajnali, Phoenix Suns elleni összecsapását, miután fájt a bal térde. Brad Stevens vezetőedző elmondása szerint az MRI semmilyen strukturális problémát nem mutatott ki, ettől függetlenül nagyon fáj Walker térde. Mindig aggódik, ha valaki nincs jól, de úgy érzi, hogy a játékmester nem fog hosszú időt kihagyni.

Marc Stein (New York Times) információi szerint az Amerikai Szövetség január végéig kihirdeti a Team USA bő keretét az idei olimpiára. A lista nagyjából 40 fős lehet, és az újságíró úgy tudja, hogy minden nagy sztár rajta lesz. Júniusig szűkítik le 12 emberre az állományt, a felkészülés pedig júliusban indul a tokiói ötkarikás játékokra.

A végére pedig a Warriors jelenleg sérült sztárja, Klay Thompson maradt, akinek a mezét ma hajnalban, az Oregon State elleni mérkőzés félidejében visszavonultatta Alma Matere, a Washington State Egyetem. A vajkezű játékos anno az intézmény rekordjának számító 242 triplát dobott 98 meccsen, emellett még mindig harmadik a Washington State örökranglistáján a pontokat tekintve.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus