Kettőt cserélt a Nets, Faried Brooklynban, Lin Atlantában

A Brooklyn Nets az Atlanta Hawkshoz postázta Jeremy Lint, de közben átvették a Denver Nuggetstől Kenneth Fariedet egy 2019-es pick kíséretében.

A Brooklyn Nets kettőt is cserélt nemrég, mindkettőt Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette.

Egyrészt az Atlanta Hawkshoz cserélték Jeremy Lint Isaia Cordinier játékjogáért. Az Atlanta kapott egy 2025-ös második köröst, illetve joga van kicserélni a 2023-as második körösöket.

Másrészt a Denver Nuggetstől átvették Kenneth Fariedet Darrell Arthur, egy későbbi második körös és a 2019-es denveri első körös pick mellett, amely Top12 védett, cserébe Isaiah Whiteheadet adták. Whiteheadet azonnal kiteszi a Nuggets, amely így 20 millió dollárt spórol.

A hírek szerint az Atlanta megtartja Lint, ami azt vetítheti előre, hogy Dennis Schröder cseréjére egyre inkább készen áll a klub. Az persze kérdés, hogy ha a Hawks átvett volna szerződést, és a hírek szerint igen, akkor miért nem ők vették át Fariedet, Arthurt és a picket...

A Nets pedig két lejárót és egy picket kapott gyakorlatilag egy lejáróért (Lin), tehát a jövő évi sapka alatti helyük sem csökkent, és még lehet, hogy egy pickkel gazdagabbak is lettek, ha a Nuggets a Top12-n kívülre kerül a drafton.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus