Tim Hardaway Jr. régi sérülése kiújult, befejezte az idényt

Tim Hardaway Jr. első dallasi (fél)szezonja rövidre sikeredett, a hátvéd-kiscsatárnak ismét a bal lábával akadnak problémái.

A 2013-ban a ligába érkező Hardaway Jr. Knicks-Hawks-Knicks útvonal végén érkezett meg Dallasba idén január 31-én a Kristaps Porzingis-csere részeként, de egyelőre úgy tűnik, csak másfél hónapig tartott első Mavs-es szezonja. 

Brad Townsend helyi szakíró úgy értesült, hogy Hardaway Jr. bal sípcsontjában keletkezett stressz-reakció, amiből könnyen kialakulhat a fáradásos törés (stress fracture), ezért a Dallas azonnali hatállyal pihenőre és további vizsgálatokra küldte játékosát. Esetében azért különösen veszélyes ez a túlterhelésből eredő sérülés, mivel a 27 éves kosaras már az előző évadban is ugyanilyen gondokkal küzdött, vagyis könnyen akuttá válhat a probléma. 

Hardaway Jr. jövőre 18 millió dollárt keres, 2020/21-re pedig közel 19 millió dolláros játékosopciója van, ezért érthető, hogy Dallasban szeretnék, ha egészséges maradna - egyébként is masszív tankolásba kezdtek, amiben a még jobban beszűkülő rotáció nem hátrány. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus