Végleges a húsvétkor kezdődő H-O-R-S-E torna mezőnye

Az NBA és az ESPN dobóversenye húsvét hétfőn hajnalban kerül megrendezésre, két egykori döntő MVP és az idei HoF osztály WNBA-legendája és egy korábbi magyar válogatott (!) is ott lesz a nyolc kiválasztott között.

Keleti parti idő szerint húsvét vasárnap este 7-től, magyar idő szerint hétfő hajnali 1-től rendezi meg az NBA és az ESPN a H-O-R-S-E Challenge negyeddöntőit - az elődöntőre és a döntőre április 17-én pénteken hajnalban kerül majd sor. 

Megvan a végleges névsor is: Trae Young (Atlanta Hawks), Zach LaVine (Chicago Bulls) és Chris Paul (OKC Thunder) neve már korábban kiszivárgott, hozzájuk csatlakozik az aktív játékosok közül Mike Conley Jr. (Utah Jazz). Mellettük ott lesz a 2004-es döntő MVP-je, Chauncey Billups, illetve a 2008-as döntő MVP Paul Pierce is, továbbá két női játékos: a négyszeres olimpiai bajnok Tamika Catchings, akit éppen a napokban választottak be a Hall of Fame-be, illetve az az Allie Quigley, aki az előző három évben WNBA All-Star volt, kétszer volt a liga legjobb hatodik embere, emellett kétszer megnyerte az All-Star Gála tripladobó versenyét is, az egyik legjobban dobó női játékos a világon. 

Quigley ezt Magyarországon is bizonyította, hiszen korábban megfordult Pécsen is, majd magyar állampolgárságot is szerzett és évekig volt válogatottunk honosított státuszú játékosa.

A párosítás:

Trae Young - Chauncey Billups
Tamika Catchings - Mike Conley Jr.

Zach LaVine - Paul Pierce
Chris Paul - Allie Quigley

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus