A Hawks, a Wizards és a Wolves is megtréfálta az esélyeseket

Az Atlanta Orlandóban tette még édesebbé Vince Carter estéjét, a Wizards egyik újonca 20 pontos negyedet rittyentett össze a Miami ellen, a Wolves pedig legjobbjai nélkül viccelte meg a Brooklynt. A Mitchell-Clarkson-Gobert trió húzta Jazz viszont feladta a Pistonsra a bohócsapkát, a Bucks szétszedte a Chicagót is, Devin Bookerék pedig Portlandben kellemetlenkedtek.

Vince Carter hosszú pályafutása alatt Orlandóban is megfordult, természetesen itt is megkapta a neki járó tapsot - eközben az Alex Len, Kevin Huerter és Brandon Goodwin húzta gárda győzni is tudott a Magic ellen:

A Miamit is egy olyan hármas gyűrte le, amelyet Garrison Mathews (a második negyedben 20 pontot termelt...), Ian Mahinmi és Jordan McRae alkotott, a Brooklynt pedig a Jarrett Culver-Shabazz Napier duó repítette Spencer Dinwiddie-ék ellen:

A Jazz Jordan Clarkson érkezése óta nagyon él, ma is ő villogott, mellette Donovan Mitchell és Rudy Gobert is kiváló volt. A Bucksba visszatért Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton is hozta magát, a Chicagóban jó pár évet lehúzó Robin Lopezt pedig meglepetés várta. Devin Booker és Kelly Oubre Jr. parádéja taszította még mélyebb gödörbe a Damian Lillard vezette Portlandet, ahol Carmelo Anthonyról ma nem készült highlight - 4/16-os mezőnymutatót hozott csak össze. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus