Doncic, Embiid és Jokics küldi a nemzetközi NBA-t mindenkinek, aki szereti

A Detroit-Dallas meccset Mexikóban egy szlovén zseni döntötte el, aki egyébként hibátlan spanyolsággal köszöntötte a nézőket - Blake Griffin minden téren lemaradt mögötte, miközben Kristaps Porzingis irtózatos módon átrántotta Andre Drummondot. Joel Embiid szétkapta a bostoni védekezést, a Denver csapatjátéka többet ért Whiteside 33 pontjánál, Carmelo Anthony szintén hiába dobott jól az ismerős gyűrűkre. Kevin Love bemutatta, hogy érdemes licitálni rá, DeRozan és Aldridge viszont nem növelte a csereértékét. 

Luka Doncic nem csak európai, hanem latin NBA-ikonná is válhat, hiszen folyékonyan beszél spanyolul - a mexikói drukkerek szívét is azonnal megnyerte, Blake Griffin reakciója egyébként nagyon vicces volt a nyitóbeszédére. A szlovén zseni aztán a pályán is mutatott ezt-azt szerencsétlen Griffinnek, letett egy 40-10-10-et. A meccs érdekes színfoltja volt az inkább erőből dolgozó Andre Drummond és a fifikásabb-atletikusabb Kristaps Porzingis csatája - Porzi egy bődületes nagy poszterrel látványban mindenképp nyert. Seth Curry 30 pontot szórt, Derrick Rose pedig kicsit furcsán érezhette magát, amikor az egyik kosarába még "belecsúszott" Doncic MVP-zése...

Joel Embiid 38 ponttal szedte szét a Celtics védelmét, a meccs után dicsérte is a TNT stábja, Shaq ki is hívta egy kis challenge-re: legközelebb a Minnesota ellen 40-et kellene dobnia. Kemba Walker nem volt rossz, de ez most nem róla szólt:

Hassan Whiteside bevert 33 pontot és egy hármast, Carmelo Anthony 20 pontot szórt egykori csapatának, ezek szép számok, csak közben a Nikola Jokics vezette denveri csapatjáték ha nem is láblógatva, de magabiztosan behúzta a győzelmet:

Kevin Love körül forrósodik a levegő, röpködnek az elcserélésével kapcsolatos pletykák - nos, a játékát látva kérője biztosan lesz, nem úgy, mint a szintén billegő DeRozannek és Aldridge-nak. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus