Ha nincs Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton is megoldja

A Bucks másodhegedűse Bradley Bealék ellen mutatta meg, miért All-Star. Joel Embiid csattanós választ adott a kritikákra, Ricky Rubio csendes bosszúja a Jazz ellen, Kawhi Leonardék megtörték a vereségszériát, Doncicék félkézzel intézték el a Wolvest, James Harden egyedül megoldotta a New Yorkot, Aaron Gordon clutch játékokkal igyekszik feledni a zsákolóbajnokságot, az újonc Kevin Porter Jr. pedig komolyat villant a Miami ellen. 

Giannis Antetokounmpo nem volt ma az igazi, ki is pontozódott, így a nehéz pillanatokban Khris Middletonnak kellett előlépnie - megtette, így Bradley Beal újabb 50+ pontos meccse sem ért győzelmet:

Joel Embiid 49 ponttal válaszolt a kritikákra, remélhetőleg nem fogja vissza magát a következő meccseken sem. Ricky Rubiót nem marasztalták a nyáron Utahban, nemes bosszút állt a mellőzésért. Luka Doncic a Wolves, James Harden a Knicks ellen hozta a kötelező győzelmet, Aaron Gordon lassan feledi a nagy csalódását, Kevin Porter Jr. pedig jelezte, hogy ő is az újoncosztály prominens tagja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus