Frankfurtban rekedtek a TF-kosarasok

Váratlanul hosszú ideig tart a TF férfi és női kosárlabdacsapatának hazaútja a lengyelországi Poznanból az egyetemi Európa-bajnokságról.

A játékosok vasárnap délután indultak el Poznan repülőteréről, méghozzá Frankfurtba, hogy onnan érkezzenek meg késő este Budapestre. Csakhogy a viharos időjárás miatt a német város repülőterén a járatok többségét, így a Budapestre indulót is - törölték, így aztán a fiúk és a lányok Frankfurtban éjszakáztak. Az illetékesek gondoskodtak a városban "rekedtekről", szállodában helyezték el a kosarasokat, akik a dolgok jelen állása szerint ma, azaz hétfőn délután indultak Budapestre.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy a Frankfurtban "rekedt" játékosok közül többen, így a lányoktól Miháczi Diána, Révész Sára és Varga Barbara, a fiúktól pedig  Fülöp Botond, Horváth Barnabás, Király Zalán és Pintér Dávid a fiúktól, valamint a csapatvezető Baksa Szabolcs kedden Budapesten újra gépre száll, hogy elutazzon Portóba az egyetemi 3x3-as Európa-bajnokságra. Ők - ha minden jól megy - hétfőn este gyakorlatilag "beköszönnek" haza, majd kedden újra elutaznak.

Szerencsésebbek voltak a csapatok edzői, Magyar Bianka illeve Boros Zoltán, valamint a tornán közreműködő két fiatal magyar játékvezető, a női döntőn vezetőbíróként közreműködő Makrai Márton, illetve Sörlei Attila: ők varsói átszállással vasárnap este fél 8 magasságában szerencsésen megérkeztek Ferihegyre.

Fotó - Práczki Péter

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus