Látványos videón mutatták meg, hogy hogyan zajlik a munka a Honvédnál

Imázsfilm készült a Budapesti Honvéd Kosárlabda Akadémiáról.

Hosszas előkészület, több forgatási nap és az utómunkák lezárulta után elkészült a Budapesti Honvéd államilag elismert Kosárlabda Akadémia imázsfilmje - írja a klub honlapja.

A Filmer Stúdió által készített kisfilm több mint 100 különálló jelenetet tartalmaz, és hat ikonikus helyszínt mutat be. A magyar vonatkozásban különleges sportvideót egyedi effektusok és kivételes kameratechnika teszi emlékezetessé.

A másfél perces toborzóvideó – és annak három további, rövidebb változata – bemutatja, hogy milyen lehetőségeket kínál hazánk egyik legsikeresebb sportműhelye egy fiatal kosárlabdázónak.

„A szakmai munka mellett a kommunikáció területén is látványos fejlődést szeretnénk elérni. A kiemelt körülmények biztosításával, illetve a legfejlettebb szakmai munka és edzéstámogató analitikai eszközök segítségével az akadémisták az adottságaikhoz és a tehetségükhöz mérten a legtöbbet hozhatják ki magukból. Célunk, hogy a fiatalokat hozzásegítsük egy sikeres sportolói karrierhez, hogy első osztályú játékosokká, válogatottakká, és nemzetközileg elismert magyar sportolókká váljanak” – mondta Báder Márton, a Budapesti Honvéd Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója.

A BHSE Kosárlabda Akadémiája jelenleg négy korosztályban (U15, U16, U18, U20) versenyeztet fiúcsapatot, és várja a jelentkezőket az alábbi elérhetőségeken.

Honlap: honved.hu/kosarlabda-akademia/
Facebook: facebook.com/honvedkosarakademia/
Instagram: instagram.com/bhsekosarakademia/

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus