Június 18-án jön a PFS Budapest Showcase

A résztvevő játékosok 500-nál is több edző számára mutathatják meg magukat.

A PFS egy multinacionális szervezet, amely a világ minden tájáról segíti a diákokat és a diáksportolókat, hogy minőségi oktatási intézményekbe nyerjenek felvételt az Egyesült Államokban, ahol folytathatják tanulmányaikat és sportolói karrierjüket. 15 éve működünk, és több mint 4000 gyerek vett részt programjainkon több mint 70 különböző országból. Évről évre egyre több gyerek és család vesz részt programjainkon. Ügyfeleink olyan országokból érkeznek, mint: Szerbia, Bosznia, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Szlovénia, Bulgária, Románia, Görögország, Ukrajna, Oroszország, Kazahsztán, Svédország, Norvégia, Franciaország, Németország, Ausztria, Svájc, Belgium, Hollandia, Spanyolország, Azerbajdzsán, Törökország, Libanon, Ciprus Kanada, Kongó, Kamerun, Kenya, Argentína, Brazília.

Csapatunk fiatal, szorgalmas, becsületes, tisztességes, elkötelezett és ambiciózus emberekből áll, akik évek óta növekszenek, és folyamatosan törekszenek a növekedésre, új piacok megnyitására, a partnerek, munkatársak, barátok hálózatának kiterjesztésére és az ügyfelek számának növelésére.

 

A PFS Showcase-n részt vevő játékosok fő előnye:

1. Lehetőségük lesz a minimum 500 edző előtt játszani.

2. Többet tanulnak az Egyesült Államok kosárlabda rendszeréről.

3. Minden egyes résztvevő, aki az Egyesült Államokban kívánja folytatni pályafutását, ajánlatot kap a középiskolai edzőktől.

 

A bemutatók ütemezése a következő sorrendben történik:

1. Regisztráció (Minden résztvevő mezt és ebédcsomagot kap aznapra).

2. A szervezők (PFS Team) röviden elmondanak nekik egy kicsit többet a PFS Showcase koncepciójáról. Ez 5-10 percig fog tartani.

3. Edzés edzővel. Ez a gyakorlat bemelegíti a játékosokat a játékokra, és ez 1 órán keresztül tart.

4. Néhány készség kihívás (ez körülbelül 20-30 percig tart).

5. Játékidő (Külön csapatokra osztjuk őket, és egymás ellen játszanak). Operatőr rögzíti az eseményt, több mint 500 középiskolai edző fogja toborozni a játékosokat a videó linken keresztül.

6. Bemutató. Ez nagyon hasznos a gyerekeknek és a szülőknek, mert többet fogunk elmondani nekik az Egyesült Államok rendszeréről és arról, hogyan szerveződik minden az Egyesült Államokban. Rengeteg tapasztalatot fogunk megosztani velük, és minden gyerek és szülő felteheti az összes felmerülő kérdést. Ez nagyon interaktív.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus