Kihirdette az utazó keretet az Universiade válogatott

A magyar Universiade válogatott Romániában vívott két felkészülési mérkőzést. A keddi után a szakmai stáb kihirdette a 12 fős utazó keretet.

A wbasket.hu cikke:

A magyar küldöttség 12 játékossal kelt útra a romániai találkozókra. Az együttes mellettük Minszkből az Európa Játékok 3x3-as tornájáról Benke Sára érkezését várja még. Így 13 főből kellett megnevezni azt a csapatot, mely szombaton útra kel Nápolyba az Universiade helyszínére.

A szakmai stáb döntése értelmében az elmúlt két találkozón szerepelt keretből Varga Barbara eddigi munkáját köszönték meg. A csapat a Minszkből hazatérő Benke Sárával a fedélzeten szerepel az Universiadén.

Küldöttségünk szerda hajnalba utazik haza Romániából. A délutáni órákban kerül sor Budapesten a hivatalos sportolói eskütételre. A lányok csütörtökre szünnapot kaptak és a szombati elutazás előtt pénteken még két edzés szerepel a programban.

A magyar válogatott 12 fős kerete: Aho Nina, Szücs Réka, Bach Boglárka, Szücs Lilla, Doktor Anna, Török Ágnes, Kováts Gabriella, Kuttor Enikő, Kaposi Pálma, Benke Sára, Kovács Vanessza, Tóth Tímea.

A magyar válogatott az Universiadén július 3-án, szerdán mutatkozik be 13 órától Csehország ellen. Másnap 17 óra 30 perctől Japán lesz a rivális, majd a csoportkört július 5-én, pénteken 10 óra 30 perctől Ukrajna ellen zárjuk.

Fotó - wbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus