Bátor Tippek 2020/21 – Értékelés

A cél szokás szerint a hat helyes tipp, lássuk, idén sikerült-e? Spoiler: Kevin Durant vs. Bucks, G7.

Üdv a hatodik Bátor Tippelde értékelőjén! Éreztük, hogy nem lesz könnyű dolgunk a legutóbbi tippeldével, hiszen az NBA – hasonlóan más sportligákhoz – nem szokványos időszakot él meg. Ráadásul kaptunk egy kis kihívást is egy kedves olvasónktól, így felfokozott várakozásokkal számolgattuk, összejött-e a hőn áhított hat helyes tipp. Vágjunk is bele!

A korábbi részek linkjei:

2015/16-os Tippek
2016-os Értékelés
2016/17-es Tippek
2017-es Értékelés
2017/18-as Tippek
2018-as Értékelés
2018/19-es Tippek
2019-es Értékelés

2019/20-as Tippek
2020-as Értékelés
2020/21-es Tippek

 

1. A Brooklyn lesz az idei Clippers

A tipp szerint féltávnál alig 50%-on áll a Nets, majd érkezik Harden, Nash pedig nem bírja cérnával, és csomagol – majd az első körben búcsúzik is a társaság. Nézzük a tényeket: 72 meccses volt az alapszakasz (amit a Suns mérlegének tippelésénél valahogy kifelejtettem), 36 mérkőzés után 23-13-mal állt a Brooklyn, ez tehát bukott. Harden valóban érkezett, de jól szállt be, nem tépte az edző idegeit, aki így nem csomagolt (DeAndre mondjuk tényleg elfelejtett kosarazni, ha egyáltalán tudott valaha… fél pont nekem). Az első körben pedig nem búcsúztak, hanem lesimázták az őket évekig lehúzó Bostont (édes a bosszú, ugyebár), majd a későbbi bajnok Bucks is csak hét meccsen, a hetediken hosszabbításban tudta őket kiejteni úgy, hogy akkorra már Irving rég nem volt bevethető, Hardent pedig afféle decoyként használták. Szóval a második kör lett a végállomás, pedig 2-0-ra is vezettek, nem kérdés, hogy egy egészséges Irvinggel és Hardennel a Milwaukee sem lett volna akadály.

Bejöttek ezek a Bátor Tippek? NEM

 

2. Nyugati vérfürdő: a Rockets, a Warriors és a Grizzlies is lemarad a rájátszásról

A következő nyugati PO-mezőnyt tippeltem: Lakers, Clippers, Nuggets, Suns, Blazers, Jazz, Mavs, Pelicans, utóbbit kakukktojásként címkézve. Nos, azok is lettek, hiszen a Grizzlies megcsípte az utolsó rájátszást érő helyet, ezzel bebuktatva a tippemet – mondjuk nem a Pelst, hanem a Spurst ejtették ki, így korábban elúszott az esélyem.

Bejött ez a Bátor Tipp? NEM

 

3. Harmadéves berobbanók, lerobbanók

A 2018-as újoncosztályból csemegéztünk ebben a tippben, nézzük az alanyokat: Doncic, Ayton, Young mind Szélvédők, utóbbi kettő már a playoff későbbi köreibe is belekóstolhatott pályafutása hajnalán – ez nem volt egy nehéz találat. Bagley-nek megelőlegeztem, hogy Bogárként csattan a szélvédőn, nézzük szigorúan a statokon keresztül: 14.1 pont, 7.4 lepattanó – éppen egytized ponttal és egytized lepattanóval alacsonyabb átlagok, mint az egy évvel korábbi számai, és néhány tizeddel alacsonyabbak újoncéve statisztikáinál. Nem csak itt, de játékban sem igazán látható fejlődés, ráadásul idén is csak 43 mérkőzésen volt bevethető, a szezon csaknem felét tehát kiülte – nagyon ráférne egy környezetváltozás. Mo Bamba maradt bamba, pedig elcserélték előle Vucci Mane-t – igaz, a helyére érkező Wendell Carter Jr. jól mutatkozott be Orlandóban. Sexton maradt „bad team, good stats” játékos, igaz, benne azért van valami, legfőképp tűz, szenvedély. Bridges bevált, mint ahogy Porter Jr. és SGA is – igaz, utóbbi szintén a fél évadot az oldalvonal mellett töltötte. Összességében szerintem ez rendben volt, mindenki hozta a várakozásoknak megfelelőt, Ayton és Young még annál is többet.

 

Bejöttek ezek a Bátor Tippek? BE 

 

4. Award Alert: Kik nyerik a díjakat?

Bár a Suns bejutott a nyugati top 3-ba, Booker MVP címéről szó sem lehetett – 25.6 pontja megsüvegelendő, de olyan kiegyensúlyozott csapatjátékot mutatott be az arizonai alakulat, hogy nem volt annyira kiugró a teljesítménye, nem volt szükség rá. Az Év Védője sem lett sajnos My Boy Mikal Bridges, megint Rudy Gobert kapta a címet, majd megint kiderült, hogy bizonyos matchup-okban pályán tarthatatlan. A Most Improved kategóriában SGA-t tippeltem, és szépen előre is lépett a Thunder hátvédje, de mint fentebb említettem, a fél szezont kihagyta, így nem lehetett esélye a trófeára – Julius Randle kapta azt, kiugró New York-i idényéért. Spo sem lett az Év Edzője, helyette – szerintem hibásan – Tom Thibodeau-t választották meg, a 6th Man pedig Coby White helyett Jordan Clarkson lett. Ezek után nem meglepő, hogy az Év Újonca tipp sem ült, Deni Avdija nem hozott 14-6-6-os számsort – a 6.3 – 4.9 – 1.2 elég messze van ettől, mondjuk őt is hátráltatta sérülés.

Bejöttek ezek a Bátor Tippek? EGY SEM 

 

5. Aktív lesz a cserepiac – Sponsored by Trade Machine rovat

A tipp szerint legalább három spílernek csapatot kellett váltania a szezon végéig a következők közül: Blake Griffin, Bradley Beal, Aaron Gordon, Ben Simmons, John Collins, Myles Turner, DeMar DeRozan, Kevin Love, James Harden. Nos, ha csak hajszállal is, de meglett a három, hiszen Griffin, Gordon és Harden is új állomáshelyre költözött – Presti is folytatta a pickek halmozását, és természetesen Trevor Ariza ingatlanügynöke is további összegeket zsebelt be, hiszen ügyfele újfent csomagol.

Bejött ez a Bátor Tipp? BE BIZONY

 

6. "Az Év Gyalázatos GM-je" verseny

Ezt a tippet kicsit nehezebb értékelni mindössze egy év távlatából, de azért a tavalyinál egy fokkal jobban látszik, mely szerződések sültek be nagyon. Davis Bertans öt év, 80 milliós kontraktusát raktam az első helyre, mint leggyatrábban elköltött pénz – ez be is jött, lényegesen gyengébb szezont futott a lett, mint egy évvel korábban. A Morris – Kennard páros 4 év / 64 millájáról a következő szezonban talán teljesebb képet kaphatunk, mivel Kawhi Leonard kiesésével vélhetően mindkét játékos játékideje emelkedni fog – Kennard sokszor a rotációban sem volt bent, ez sem fest tehát túl jól. Meyers Leonard 2 év, 20 milliójára írtam, hogy pont hússzal több, mint amennyit nekem megérne az ember – aztán egy videojátékozás közbeni elszólásával ki is vágta magát a ligából a Miami korábbi kezdőcentere. Bingó. Gordon Hayward sem mondhatni, hogy megdolgozott a 4 év / 120-ért, hiszen a 72-ből csak 44 meccsen játszott, de azokon legalább többnyire jól. Gallo 3/61-e nekem sok egy cserejátékosért, de rá lehet fogni, hogy nagyot ment vele a Hawks, legyen ez egy wash… bár szerintem továbbra sem ér ennyit. Joe Harris viszont éppen akkor sz*rt bele az ágyba tűnt el, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá, a rájátszásban – ennek fényében nála is túlzónak hat a 4 év / 75 milka.

Bejöttek ezek a Bátor Tippek? SZERINTEM BE

 

7. Felragyog a Nap

Ritka az, amikor valaki ír egy wishful thinking-et, és még alá is becsüli kedvelt csapata teljesítményét – itt ez történt. Az 55-60 wint persze 82 meccses alapszakaszra értettem, így ez a rész értékelhetetlen, de így is befigyelt egy 51-21 a szépen összeálló Sunsnál – csont nélkül meg is lett a top 3, a második helyen jutottak be a PO-ba. A rotációt illetően itt-ott mellényúltam, Galloway és Carter például javarészt nem volt annak tagja, de Cam Payne-nek majdnem lett random 30 pontos meccse, 29-ig jutott a Clippers ellen… Ezzel együtt a top 3, valamint a komolyabb sérülés és eltiltás nélküli év bejött, szerintem ez is W – elvégre egy tíz évig rájátszást csak a tévében néző csapatról beszélünk.

Bejött ez a Bátor Tipp? ÉN MEGADNÁM!

 

8. A Blazers bejelentkezik egy sztárért

Nem lett nyugati topcsapat a Portland, és nem jelentkeztek be sztárért… bár még manapság is hallani a McCollum – Simmons – féle vonalat, annyit kér a Philly a fakezű játékmesterért, amit senki nem hajlandó megadni nekik. A „bejelentkezés” helyett örülhetnek, ha Lillard huzamosabb ideig marad Oregonban.

Bejött ez a Bátor Tipp? NEM

 

9. Luka tripla-duplát átlagol az alapszakaszban

„Raw” számokban visszaesett egy évvel korábbi teljesítményéhez képest a szlovén, 27.7 pont mellé kereken 8 pattanó és 8.6 gólpassz jött össze neki. Ez is remek persze, és ahogy haladt előre az évad, úgy lendült egyre jobban játékba, de azért ez nem tripla-dupla.

Bejött ez a Bátor Tipp? NEM

 

10. Christian Wood és John Wall is beválik Houstonban

Stat-tippelde ismét: 19 pontot és 9 pattanót vizionáltam 40%-os triplázással Wood-nál, a hosszú kihagyás után visszatérő John Wall-t pedig 21-9-re lőttem be (utóbbi természetesen assziszt). Közel is jártam az igazsághoz (sajnos hibahatárt nem adtam meg, pontos számokat meg azért elég nehéz eltalálni): Wood 21 pontot, 9.6 pattanót és 37.4%-os trojkát szállított, Wall pedig 20.6 pont mellé 6.9 zsugát – ez utóbbi pályafutása legalacsonyabb ilyen jellegű száma, és nagyjából ezen csúszott el a tipp.

Bejött ez a Bátor Tipp? MAJDNEM

 

Nézzük Hegedűs kolléga tippjeit!

 

11. Talen-Horton Tucker legalább 10 alapszakaszmeccsen lesz kezdő

65 derbin lépett pályára THT, de csak négyszer kezdőként… Majd talán idén.

Bejött ez a Bátor Tipp? NEM

 

12. Theo Maledon lesz az idei semmiből jött újonc

65 meccsen játszott a francia irányító, ebből 49-en kezdőként. 10.1 pontja és 3.5 gólpassza még rendben is lenne, de a 36.8%-os mezőnymutató 48.9%-os TS%-kal azért rendesen rontja az összképet. Szubjektív, hogy mit látunk bele, de ha objektív oldalról (All-Rookie tagság) nézzük, akkor...

Bejött ez a Bátor Tipp? NON 

 

13. All-NBA csapatok: cél a 12 találat

Hege All-NBA voksai, nézzük, összejött-e a „piszkos” 12:

Hátvédek: Damian Lillard, Steph Curry, Devin Booker, Donovan Mitchell, Russell Westbrook, Ben Simmons.

Csatárok-centerek: Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic, Anthony Davis, Nikola Jokics, LeBron James, Jayson Tatum, Bam Adebayo, Kawhi Leonard, Pascal Siakam.

 

A valós All-NBA csapatok:

Hátvédek: Steph Curry, Luka Doncic, Damian Lillard, Chris Paul, Kyrie Irving, Bradley Beal

Csatárok-centerek: Giannis Antetokounmpo, Nikola Jokics, Kawhi Leonard, Joel Embiid, LeBron James, Julius Randle, Jimmy Butler, Paul George, Rudy Gobert

 

Kövérrel szedtem a találatokat, hogy ne kelljen annyit számolgatni. Booker helyett Paul csípte meg az egyik hátvédposztot, Mitchell, Westbrook és Simmons is kimaradt (ajjaj!), Irving és Beal került be. Itt már sejthető, hogy lesz baj. Mezőnyben Kumpo és a Joker helye szilárd volt, Embiid kihagyása necc, csakúgy mint Siakam bekerülése. Davis, Tatum és Adebayo sem lett All-NBA, amivel búcsúzhatunk is ettől a tipptől - mindössze hét találat jött össze a várt 12 helyett.

Bejött ez a Bátor Tipp? NEM

 

14. Trae Young Allen Iverson nyomdokaiba lép

Legalábbis abban a tekintetben, hogy a liga történetében ő lesz a negyedik, 191 centinél (6 láb 3 inch) alacsonyabb gólkirály – Robi tippje szerint. Nos, Curry zsebelte be a címet, Young „mindössze” a 14. lett a listán 25.3-es átlaggal – kicsit „Bookeres” utánérzés, jó volt körülötte a csapat (legalábbis McMillan érkezése után), nem kellett mindent egyedül csinálnia.

Bejött ez a Bátor Tipp? NEM

 

15. A Boston Celtics minimum főcsoportdöntőt játszik

Jayson Tatum sokáig küzdött poszt-coviddal, az egyébként pazar szezont futó Jaylen Brown a rájátszásra kiesett csuklósérüléssel, Kemba Walker pedig elhajózni látszik a „washed” óceánjárón – marad megint a „majd jövőre” a Bostonnál. A Brooklyn minden nehézség nélkül gázolta le őket az első körben, így aztán…

Bejött ez a Bátor Tipp? MAJD JÖVŐRE

 

16. Ja Morant 20-9-et, Zion Williamson 24-9-et fog átlagolni

Mindezt legalább 50 meccsen. Nos, Morant 19.1 pont mellé 7.4 asszisztot pakolt, nem történt tehát kiugró előrelépés esetében – de a meccsszám megvan, 63 derbin játszott. Williamson nagyobbat fejlődött, kerek 27 pont mellett 7.2 pattit hozott 61 meccsen – a pontok tehát csaknem stimmeltek, a gólpasszok és a lepattanók azonban elmaradtak a várttól mindkét alany esetében.

Bejöttek ezek a Bátor Tippek? NEM 

 

17. Kevin Durant jó számokkal tér vissza

Legalább 50 meccs, 21 pont, 4.5 lepattanó, 4 gólpassz, 0.6 blokk, 86% feletti büntetőzés, 35% feletti triplázás – mindez Achilles-szakadás után, szólt a tipp. Nézzük a valóságot: 26.9 pont, 7.1 lepattanó, 5.6 gólpassz, 1.3 blokk, 88.2%-os büntetőzés, illetve brutális, 45%-os triplázás. Durant papa tehát konkrétan mindenben túllőtte a tippet, szerencsére ott a bűvös első szó: legalább. Sajnos az 50 meccs nem jött össze az alapszakaszban, de a playoff-Durantet látva a játék szellemiségével ellentétes lenne, ha ezt nem adnánk meg találatnak...

Bejött ez a Bátor Tipp? JÓ SZÁMOKKAL TÉRT VISSZA, SŐT MÉG JOBBAKKAL

 

A bűvös hat találattól tehát ha csak hajszállal is, de elmaradtunk, nem kell Kecskés Istinek izgulni, nem fosztjuk ki a boltját. Ennek ellenére reméljük, hozzánk hasonlóan jól szórakozott a Kedves Olvasó, ősszel pedig érkezünk az újabb agymenéssel. Zárásul jöjjenek az olvasók tippjei:

 

Negritis:

A Suns és a Pelicans is brutálisan becsődöl és 10be se jut - NEM

 

ilcapitano:

1. Keleti trust: a Nets nemcsak rendben lesz, de olyan jól fognak játszani, hogy igen hamar elsőszámú bajnokesélyesként fognak rájuk tekinteni, Durant MVP-formában fog kosarazni - ám a főcsoportdöntőben kikapnak a Buckstól. - LÁTNOKI

2. Keleti bust: a "tavalyi" parádé után a Miami idén az első körön sem jut túl. - LÁTNOKI

3. Keleti miracle: Atlanta simán PO-ba jut, még play-int sem kell játszania érte (6. hely), a Cavs pedig óriási meglepetésre playinbe jut, ám ott bukik. ATL IGEN, CAVS - NEM

4. Nyugati trust: Idén fog minden összeállni a Portlandnél, az alapszakaszban megnyerik nyugatot, és a PO-ban sem lassítanak, meg sem állnak a Nagydöntőig - ott viszont alulmaradnak a Bucks-szal szemben. - NEM

5. Nyugati bust: a Clippers idénre sem áll össze, szenvedős alapszakasz után elsőkörös PO-búcsú. A Lakers sem jár sokkal jobban, az alapszakaszt beleszarósra veszik, emiatt viszont pályahátrányban találják magukat a PO 2. körben, és kizúgnak. - NEM

És még egy nyugati bust: Phoenixben nemsokára rájönnek, hogy Paul nem upgrade, hanem egyenesen downgrade Rubióhoz képest, és a play-inbe jutás sem jön össze nekik. - DÖNTŐZTEK

6. Nyugati miracle: a Minnesotába visszatérő Rubio rájátszásba vezeti a Wolvest. NEM

7. Cserék: Harden NEM lesz cserélve, Wall és Cousins jó játéka, a Houston remek szereplése meggyőzi őt a maradásról. Beal ugyanakkor még a télen új csapatra lel, Westy kiidegeli Washingtonból. - NEM - NEM

8. MVP: Lillard, DPOY: Giannis, 6th: Dinwiddie, MiP: Delon Wright, ROY: LaMelo, COY: Nash - ROY BEJÖTT

 

szpp:

1.) A GSW nem jut be a playoff-ba, még tizedikek sem lesznek - KILENCEDIKEK LETTEK, DE NEM JUTOTTAK BE

2.) Steve Kerrt menesztik a szezon végén - NEM

3.) A Bucks nem nyeri meg az alapszakaszt, és legkésőbb a playoff második körében kiesik - NEM

4.) A 76ers keleti konferencia döntőt játszik a Bostonnal - NEM

5.) A Miami legkésőbb a playoff második körében kiesik - IGEN

6.) Az Atlanta bejut a playoffba - IGEN

7.) A Clippers nem lesz az első négyben nyugaton az alapszakaszban - NEGYEDIK LETT

8.) A Denver és a Dallas az első négyben végez az alapszakaszban nyugaton - DENVER IGEN, DALLAS NEM

9.) Doncic MVP lesz, tripla duplát fog átlagolni 30 pont feletti átlaggal - NEM

10.) Ja Morant beviszi a csapatát a playoff-ba - IGEN

11.) A Brooklyn nem jut be a playoffba - NEM

12.) Nyugaton Lakers - Dallas döntő lesz - NEM

 

BluetoothHarald:

1., Memphis nyugat 6-ot is megcsipi - NEM

2., Morant All-Star player lesz már idén, és ő lesz a MIP is. - NEM

3., Ez egy szomorú tipp, kívánom, hogy ne így legyen, de szerintem Durant nem fejezi be a szezont újabb komoly sérülés jön közbe - NEM

4., Harden akárhová is megy, nem jut túl a második körön (nem túl bátor) – TÚL BÁTOR VOLT

5., Kelet meglepetése az Indiana lesz top3-ba végeznek - NEM

6., Szezonon túli...Leonard szerintem is lelép LA kevésbé sikeres feléből. Cél Dallas!? - NEM TUDJUK MÉG

7., Postázott emberek 4 legalább: griffin, lou Williams, simmons, rose, gobert, wiggins, harden, jarrett allen - IGEN (Griffin, LouWill, Harden, Allen)

8., JR Smith idén is pályára lép - NEM

9., Giannis újra mvp, de megint nem jut döntőbe - ÉPP FORDÍTVA

10,. Hogy kerek legyen... Ayton előre lép és 25p 10reb-ot hoz az alapszakaszban - NEM (14.4 - 10.5)

 

lyukas zsömle:

Houston playoffba jut, Hardent nem cserelik, Wood es Wall nagyon jol muzsikalnak, cserebe a trade masik oldalan Westbrook nem jut playoffba a WAS-sal. NEM, DE

Chicago play-int jatszik, Pat Williams elol eltakaritjak Porter Jr-t. NEM, DE ELTAKARÍTOTTÁK

 

JakeChambers:

1. Kötelező homer tipp: SAS play-in nélkül jut PO-ba - NEM

2. Jazz & Nuggets összesen max két meccset nyer a PO-ban - NEM

3. PHI finals - NEM

4. Tatum lesz a pontkirály - NEM

 

fran:

1. Steph Curry nem lesz tényező ebben az idényben, ahogy a GSW sem. - PONTKIRÁLY LETT

2. LaVine gólkirály Bulls playoff. - NEM

3. Thibodeau elkezdi kitakarítani Augas istállóját, s a Knicks érezhetően előrelép. - IGEN

4. A Spurs idényközben tol egy rebuildet. - NEM, DE MAJD MOST

 

Nanemar:

1. Curry MVP - NEM

2. AD az év védője - NEM

3. Alapszakasz: Nyugat: Lakers - Nuggets - Warriors - Blazers Kelet: Boston - Bucks - Atlanta - Miami - NEM, A NYOLCBÓL CSAK KETTŐ VÉGZETT A LEGJOBB NÉGYBEN

4. Anfernee Simons komolyan előrelép. Hogy ki? Na igen, azt várom, hogy év végén tudják az emberek, ki Ő – NEM TUDTÁK MEG AZ EMBEREK

5. Lilard scoring champ - NEM

6. Jokics elér legalább 25 tripla-duplát - NEM, 16-OT ÉRT EL

7. Playin-t játszik: Houston, Brooklyn - NEM

8. Playin-t sem játszik: Washington, Toronto - WASHINGTON JÁTSZOTT

9. Suns legalább második körig jut - IGEN

10. Kuzma Final MVP - ROFLMAO

 

Bala:

1.: Irving és Durant nem jut el a Nets-szel a rájátszás második körébe. - DE

2.: A Brooklyn nem Nash-sel jut rájátszásba. – MONDOM, HOGY DE

3.: A Miami bejut a rájátszásba, de a 2. körnél nem megy tovább. - IGEN

4.: 6 meccsen avatunk bajnokot a nagydöntőben. - IGEN

5.: LeBron 11. alkalommal is döntőbe jut. - NEM

6.: Wall újra megtalálja önmagát Houstonban, remek statisztikákat hoz. - RELATÍV

7.:  A négyből csak egy play-innél kerül sor második meccsre. - NEM

8.: A Cavaliersé lesz a liga legrosszabb mérlege. - NEM

9.: A Bucks nem nyeri meg a keleti főcsoportot, a rájátszásban pedig ismét a második kör lesz a végállomás. - NEM

10.: Hayward szenved a Hornetsnél, és nem lép pályára 50-nél több meccsen. - NEM SZENVED, DE NEM LETT MEG AZ 50

 

Krityó:

sok sérülés lesz, így Durant újra, Davis, Doncic és Adebayo is lesérül 10 meccses kihagyásra sajnos. Ne legyen igazam. - NEM LETT, DONCIC ÉS ADEBAYO BÍRTA

 

Rollo:

CP3 végre gyürüt húz az ujjára :) - NEM

 

Torretto:

Nyugat: Leonard több alapszakaszmeccsen lép majd pályára mint James és a Clippers megnyeri a teljes alapszakaszt, a bajnoki címet viszont nem. - NEM, BÁR TÖBB MECCSEN LÉPETT PÁLYÁRA KAWHI (52-45)

A Pelicans főcsoport elődöntőig jut. - NEM

Kelet: a legutóbbi nagydöntős Heat még a keleti főcsoport elődöntőjébe sem fog bejutni, mert a Bucks, a Nets, a Celtics és a Sixers fog. - IGEN, de aztán NEM

 

Világbéka:

1. KD scoring title, 3. hely az MVP versenyben - NEM

2. AD MVP - NEM

3. Nets ECF - vereség a Bucks ellen - IGEN

4. Bucks title - IGEN

5. Kawhi legkésőbb szezon végén lelép a Clipperstől - MÉG NEM TUDJUK

6. Melo visszatér New Yorkba - NEM

7. Gobert DPOY - IGEN

8. Schröder MIP - NEM

9. Rose 6MOY - NEM

10. James legalább 3 csapattársat eltrade-el a deadline előtt. - NEM

 

Ádám Horváth:

Luka 30-10-10 ;) - NEM ;)

 

Jenő:

1. Harden marad a szezon végéig, Wood közel lesz az all-star szinthez (22/9 tavalyihoz hasonló 38% triplával), Boogie 14/8/3/1/1, Gordon év hatodik embere, Wall szokásos, Houston hazai pálya. - NEM, BÁR WOOD ÜLT

2. Pokusevski all-rookie első csapat, (NEM) Shai MIP közelében nem lesz, de a Thunder legalább 2 csapatot megelőz nyugaton. - NEM, EGYET CSAK

3. Bradley Beal átveszi a pontkirály szerepét Hardentől, Wizards top10 offense mellé stabil PO csapat. - NEM

4. Lillard MVP, RoCo DPOY top3, Blazers nyugati második helyről kiesik az első körben. - NEM

5. Lakers / Blazers / Clippers / Rockets / Jazz / Nuggets / Suns / Mavs a nyugati, Bucks / Celtics / Sixers / Heat / Nets / Raptors / Wizards / Pacers a keleti PO mezőny. - NEM

 

Már lassan hagyomány, hogy Kevin Durant-képpel búcsúzunk - idén nekünk is ennyin múlt a hat találat:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus