Hírmorzsák 2018-03-31 (11:15)

Kendrick Perkinst még mindig figyeli a Cavs, leigazolhatják a PO-ra. LeBron megdöntötte Michael Jordan egyik leghíresebb rekordját. Love és Gallinari is visszatértek ma hajnalban, Wall és Klay Thompson ma éjszaka tehetik meg ugyanezt. Lillard féltestvére öt lövést kapott aznap, hogy megszületett a Blazers sztárjának első gyermeke. George Hillnek és Dennis Schrödernek is a bal bokája sérült meg, utóbbi kihagyja a szezon hátralévő részét. Robin Lopezt 25.000 dollárra büntette a liga. Giannis Antetokoumpo úgy érzi, hogy még mindig ott van az MVP címre esélyesek között.

A Cleveland Cavaliersnél Okaro White 10 napos szerződése lejárt, és ez idő alatt nem lépett pályára - lábtörésből próbál felépülni, és újra formába lendülni. Mivel a Cavsnek még két üres rosterhelye van azzal, hogy White egyelőre nem kapott új szerződést, így azonnal beindultak a találgatások, hogy ki csatlakozhat az ohióiakhoz, és Joe Vardon (Cleveland Plain Dealer) értesülései szerint Kendrick Perkinst továbbra is figyeli a klub - az is igaz, hogy Perkinsszel kapcsolatban már a deadline után is azt pletykálták, hogy aláír a Clevelandhez, de ez azóta sem történt meg.

Maradjunk még a Cavsnél: ikonjuk, LeBron James sorozatban 867. mérkőzését játszotta, amelyen elért legalább 10 pontot, ezzel megdöntötte Michael Jordan rekordját - a Top5 streaket ezen a linken láthatjátok.

Volt több nagy visszatérő ma hajnalban, és lesz ma is. A Clevelanddel kezdünk itt is: Kevin Love átesett az agyrázkódás-protokollon, és játszott is a New Orleans Pelicans ellen, miután a héten Jordan Mickey "kiütötte". A Los Angeles Clippersnél Danilo Gallinari kéztörését követően pályára lépett a Portland TrailBlazersszel szemben, de csapata kikapott. A túloldalon Damian Lillard már vállalta a játékot - csütörtökön megszületett első gyermeke, azért nem játszott a Grizzlies ellen, de a féltestvére öt lövést kapott ugyanezen a napon, igaz, szerencsére túlélte a 20 éves srác. A Washington Wizardsnál a térdsérülése és műtétje miatt január 25. óta nem játszó John Wall ma este, a Charlotte Hornets ellen visszatér. A Golden State Warriors dobóhátvédje, Klay Thompson pedig azt nyilatkozta, hogy valószínűleg szintén ma éjszaka tér vissza.

Vannak új sérültek is, és most is a Cavsszel nyitunk: George Hillnek a bal bokája ment ki ma hajnalban - egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a dolog. Az Atlanta Hawksnál Dennis Schrödernek a Golden State ellen ment ki szintén a bal bokája - az MRI alapján 2-es fokozatú bokaficama és csontzúzódása van a német irányítónak, és Bobby Marks (ESPN) információi szerint kihagyja a szezon hátralévő részét.

A Chicago Bulls centere, Robin Lopez 25.000 dolláros büntetést kapott, amiért verbálisan inzultálta a játékvezetőket a Miami Heat elleni találkozón.

A végére pedig a Milwaukee Bucks sztárja, Giannis Antetokounmpo maradt, akitől megkérdezték, hogy ő a legesélyesebb az MVP címre, és azt válaszolta, hogy még mindig igen. Ezt követően egy kicsit módosított, illetve finomított a görög játékos - úgy fogalmazott, hogy a liga egyik legjobb játékosa, PO-ba fognak jutni, úgyhogy ott van az esélyesek között. Talán már nem ő a legnagyobb favorit, de még mindig az élmezőnyben van, ő legalábbis így érzi.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus