Lendületes Leányok Ligája: Második forduló

Debrecenben találkoztak a csapatok.

A nyitó, karcagi fordulót követően a mezőny Debrecenben találkozott február 10-én a második körre. Az első forduló első meccsén a Cívis és a Mezőberény  hosszabbításos meccset játszottak egymással, s mit ad Isten, ez most is megtörtént, ám ezúttal a debreceniek vették sikerrel az akadályt, így a felek majd a harmadik, mezőberényi körben döntik el, ki viszi haza az ezüst- és ki a bronzérmeket. A másik két összecsapáson a Karcag bizonyult jobbnak, s ezzel biztosan vezetik a táblázatot. - olvasható a hunbasket.hu-n.

 

A második forduló eredményei:

Mezőberényi KK – Cívis KK Debrecen  37-42 (8-11, 9-10, 9-8, 7-4, 4-9)

Kecskeméti János (Cívis KK Debrecen): „Az első fordulóban már az elején nagy hátrányba kerültünk, most végig szoros volt a küzdelem. Sokkal jobban védekeztünk, és a lepattanókat is jól szedtük. A támadójátékunk még akadozott, kicsit a lányok elfáradásával együtt egysíkúvá vált, így a technikailag rendkívül jól képzett játékosokból álló Mezőberény döntetlenre mentette a meccset. A hosszabbításban mi harcoltunk jobban, így most mi nyertünk. A lányok megértették, hogy nem a hiányzókkal kell a meccsen foglalkozni, hanem azokkal, akik itt vannak. Gratulálok!”

 

Sajgó Lajos (Mezőberényi KK): „Másodjára találkoztunk egymással és ismét döntetlenre végeztünk a rendes játékidő végén, ami azt is mutatja, mennyire jó ez a bajnokság! Végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, rengeteg volt viszont az eladott labdánk, ami miatt nem tudtunk kellő előnyt kialakítani a mérkőzés végére, és a hosszabbítást most a Civis nyerte. Két kiváló mérkőzést játszottunk, ami nagyban elősegíti a fejlődésünket! Következőleg Mezőberényben próbálunk két győztes mérkőzéssel zárni az LLL-t!”

 

Karcagi SE – Mezőberényi KK  67-55 (20-9, 17-19, 12-17, 18-10)

 

Cívis KK Debrecen – Karcagi SE  26-51 (0-6, 13-13, 5-13, 8-19)

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus