A Murcia ellen sem hibáztak Hangáék

Újabb taggal bővült a Real COVID-hiányzóinak listája, ám a madridiak így is magabiztosan hozták újabb sikerüket az ACB Ligában.

 

ACB Liga, alapszakasz, 14. forduló

UCAM Murcia (8-6) – Real Madrid (13-1) 71-80

A Real Madrid nagyszerű hetet zárt az Euroligában, hiszen az ALBA Berlin elleni „kötelező” győzelem után a remek erőkből álló Milano otthonában is nyerni tudott a királyi gárda. Hétvégén a bajnokságban az a Murcia volt Hangáék következő ellenfele, akik eddig meglehetősen jól szerepelnek és közvetlenül a Real-Barca duó mögött foglalnak helyet a tabellán. A madridiaknál időközben Fabien Causeur is csatlakozott Pablo Lasóhoz és Thomas Heurtelhez a COVID-listán, így természetesen ő sem lehetett ott Murciában.

A találkozó alakulását ennek ellenére sem bízta a véletlenre a Real, akik már az első negyed felénél kétszámjegyű előnyt építettek maguknak (7-19). A vendégek első 19 pontjából 17-et Nigel Williams-Goss és Vincent Poirier jegyezték, akik a folytatásban is élesek maradtak, vezérletükkel pedig őrizte vezetését a fővárosi alakulat, és mindössze 2 bedobott triplával (2/13) is magabiztosan nyert.

Hanga Ádám ismét kezdő volt, a statisztikája pedig ezúttal így néz ki: 26 játékperc, 4 pont (2/5 dupla, 0/1 tripla), 3 lepattanó, 1 gólpassz, 1 blokk, 1 labdaszerzés, 3 eladott labda, 3 beütött és 1 kiharcolt fault (1 VAL).

A Murcia legjobb dobói: McFadden 11/9, Davis 11
A Real Madrid legjobb dobói: Poirier 24, Williams-Goss 18

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus