Euroliga: Milano - Barcelona a TV-ben!

Ma este egyetlen találkozóval kezdődik el az Euroliga Top 16-os csoportkörének 13. fordulója, de ebben a párosításban két szuperhatalom, az itt még mindig veretlen Barcelona és a már biztos másodikként továbbjutó Olimpia Milano méri össze tudását Olaszországban. A meccset itthon is a TV-képernyők elől nézhetjük végig, lássuk, mit érdemes tudnunk elöljáróban!

E-csoport:

EA7 Emporio Armani Milano (olasz, 9-3) - FC Barcelona (spanyol, 12-0) (20:00, TV: DIGI Sport 2, 23:05-től)

Mindkét gárda helye fix már a továbbjutók közt, ráadásul a Barca Navarro nélkül érkezik az egész sorozat legjobb dobóját, Keith Langfordot kényszerből jegelő olaszokhoz, azaz a legnagyobb ász mindkét oldalon hiányozni fog. A presztízs kötelez és a katalánok fantasztikus Top 16-os sorozata komoly veszélyben lehet, de lényegébe véve edzőmeccs-tétje lesz a rangadónak, amit viszont a nézők valószínűleg nagyon élveznek majd.

A vendégeknél Maciej Lampe olyannyira felépült már, hogy a spanyol bajnokságban ő lett az előző hónap MVP-je, vele az itt az Euroligában ugyanezt a címet megszerző Ante Tomic olyan párost alkothat a palánk alatt, mely a vezér távollétében is képes lehet annyi fölényt kiharcolni a Pascual-tanítványokkal, amennyivel nyerni lehet a teltházas milánói csarnokban is.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus