Hanga Ádám kevés esélyt lát a bajnokság folytatására

A cél az, hogy be tudják fejezni az idényt, de...

A Barcelona magyar válogatott játékosa, Hanga Ádám szerint ők sem tudnak többet a spanyol bajnokság esetleges folytatásáról, mint bárki más, aki az interneten olvassa a híreket.

„Nem tudjuk, hogy folytatódik-e a szezon, és ha igen, milyen formában. Ez a legidegesítőbb a számunkra” – nyilatkozta az M1-nek Hanga Ádám. „Mi is annyit tudunk, amennyit az interneten lehet olvasni a koronavírus-járvány miatt a spanyol bajnokság tervezett befejezéséről zárt kapuk mögött a Kanári-szigeteken, de ezt nem tudom megerősíteni. Annyi biztos, hogy április huszadikán lesz a vezetőség következő értekezlete, ahol elvileg végső döntést hoznak azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a szezonnal.”

Az Euroliga összetettebb a probléma, mert nehéz lesz olyan országot találni, amely jelenleg képes megrendezni egy két-három hetes bajnokságot nyolc vagy 16 csapatnak.

„A cél ezzel együtt mind a két sorozatban az, hogy befejezzük az idényt, habár személy szerint nagyon kis esélyt látok erre. Az itthoni edzéseket sem feltétlenül azért csinálom, hogy jobb formában térjek vissza, hanem leginkább saját magamért, és hogy jobban érezzem magam” – idézi szavait az NSO.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus