Úgy tűnik, nem folytatódik az Euroliga-idény

Ma szavaz arról a 11 A-licenszes klub, hogy mi legyen a folytatással - a játékosok mellett 5 klub is ellene van a játéknak.

A Sportando értesülései szerint minden játékos, aki tegnap részt vett az Euroligával folytatott konferencia-beszélgetésen, a szezon folytatása ellen szavazott. Az európai hírportál úgy tudja, hogy az öreg kontinens első számú bajnokságának vezetőit nagyon meglepte, hogy a kosarasok ennyire a folytatás ellen vannak.

A probléma az, hogy a legtöbb edző is ezen az állásponton van, és még a klubok is megosztottak, de még ott sem a játék felé billen a mérleg nyelve.

Ma szavaz arról a 11 A-licenszes együttes, hogy mi legyen a 2019/20-as idénnyel, és a Sportando értesülései szerint az Anadolu Efes, a Real Madrid, a Hanga Ádámot is a soraiban tudó Barcelona és a Maccabi Tel-Aviv vannak csak amellett, hogy a pályán fejezzék be a szezont - ellenben a Olimpia Milano, a CSZKA Moszkva, a Fenerbahce és két görög nagyágyú, a Panathinaikosz és az Olympiakosz ellene vannak.

Az állás tehát 4-5, és többségi döntésre van szükség - egyelőre tehát minden elképzelhető. Az azonban sok jót nem vetít előre, hogy lényegében az összes játékos, aki eddig megszólalt, arról beszélt, hogy lehetetlen küldetés az, hogy folytassák a szezont.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus