Euroliga: Ma a Real és a CSZKA is továbbjuthat!

Ma este két klasszis gárda is kieshet az Euroliga negyeddöntőjében, hiszen a Real Madrid és a CSZKA Moszkva is 2-0-ás vezetéssel utazik Görögországba. A címvédő és a Panathinaikosz túlélési kísérletét is élőben láthatjuk itthon a DIGI Sport 2 jóvoltából, de a Maccabi és a Milano rangadója is óriási izgalmakat tartogathat. Lássuk, mit várhatunk a mai programtól!

Olympiakosz (görög, 3.) - Real Madrid (spanyol, 2.) (19:00, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

A második derbit kihagyó Perperoglu ma ott lehet a hazaiaknál, de hiába stabil otthon a címvédő, annyira komplett ez a Real Draper és Carroll távollétében is, hogy otthon is extra kell Szpanuliszéktól az életben maradáshoz. Rengeteg pontot várhatunk, ám amennyiben nem tudja jelentősen lassítani a spanyol bajnok játékát a Barcokasz-legénység, úgy nem reménykedhet a győzelemben. A játéknap legjobb meccsét várhatjuk, ahol kiegyenlített játék és fokozott izgalom várható.

A párharc állása: 2-0 a Real javára.

Panathinaikosz (görög, 4.) - CSZKA Moszkva (orosz, 1.) (20:45, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

Diamantidisz gyengélkedése miatt kilátástalan helyzetben van a története legsúlyosabb PO-vereségét elszenvedő Pana, de talán annyira túlnyerte az előző csatát az orosz sztárgárda, hogy Teodoszics nélkül elkaphatónak tűnik a CSZKA, de ezt a meccset egyértelműen fejben kell elvesztenie a Messina-alakulatnak, hogy túlélje ezt az estét a görög bajnok. A palánk alatt óriásinak tűnik a moszkvaiak fölénye, ráadásul az eddig 22-őt átlagoló Sonny Weems védése sem nagyon megy a helléneknek. Az OAKA atmoszférája és a CSZKA túlzott magabiztossága miatt azért lehet ebből is egy színvonalas, szoros összecsapás.

A párharc állása: 2-0 a CSZKA javára.

Maccabi Tel-Aviv (izraeli, 3.) - EA7 Emporio Armani Milano (olasz, 2.) (20:15)

A Maccabi még úgy is jobb helyzetben van, hogy simán elvesztette a második milánói derbit, de most minden nyomás az izraelieken van, ám Szkorcanitisz és James kényszerű jegelése sok lehet a Blatt-tanítványoknak a jó formában lévő Milano-centerek miatt. Óriási taktikai csata várható és egyértelmű, hogy az olaszoknak ezt a meccset lehet könnyebb visszalopniuk, tehát Langfordéknak is alkotniuk kell, ha nem akarnak pályaelőnyük dacára kiesni és nem bejutni a milánói Final Fourba.

A párharc állása: 1-1.

Élőképes streameket itt találhattok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus