Gond nélkül nyert a Pau, Keller Ákos egyre nagyobb szerepet kap

Keller Ákos hasznosan játszott a Pau színeiben a Le Portel ellen - a cikkben a mérkőzés videós összefoglalója Keller labdaszerzésével és kosarával.

A francia bajnokság 9. fordulójában a Pau Lacq-Orthez a szintén 4-4-es mérleggel álló Le Portel gárdáját fogadta, és Mickey McConnell parádés játékára építve (20 pont, 9 gólpassz) valósággal átrohant közvetlen riválisán. Már az első negyed után hat pont volt közte, az olló pedig folyamatosan nyílt, a harmadik játékrész végére megvolt a húszpontos differencia. A Pau sikerével 5-4-re javította mérlegét, és bár egyelőre csak a 11. helyen állnak, borzasztó sűrű a bajnokság mezőnye, hiszen a dobogós Strasbourg 6-3-as mérleggel rendelkezik.

A vakbélműtétjéből felépülő Keller Ákos második francia bajnoki meccsén már bőven kapott játéklehetőséget, 16 percet töltött a parketten a cseresorból beszállva, és nagyon hasznosan kosarazott: hat pontot szerzett (3/5 mezőnyből, 0/1 tripla), mellétett 4 lepattanót, két szerzett labdát és egy kiharcolt faultot, negatív oldalon egy eladott labda és két befújt szabálytalanság szerepelt, ami összességében 9 VAL-t ért. 

A mérkőzés videós összefoglalója, benne Keller Ákos labdaszerzésével és egyik kosarával:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus