Hanga képességeit megint nem használta ki a Laboral

Ma este újabb rangadót játszott és vesztett a Hanga Ádámmal felálló, de honfitársunk képességeit megint csak minimális mértékben kihasználó Laboral Kutxa, méghozzá a spanyol bajnokság alapszakaszának 21. fordulójában, a Valencia vendégeként.

Valencia - Laboral Kutxa 67 - 55

Hiába tartotta magát jól elég sokáig a már Lamar Odommal (17 perc, 2 pont, 2 lepattanó) felálló Laboral Valenciában, a 17-et szóró Bojan Dubljevics és társai a harmadik etapban elléptek és már nem is hagytak esélyt a Hamilton és Poeta nélkül küzdő baszkoknak.

Hanga Ádám csereként beállva 21 percet kapott a bizonyításra, s hiába kezdett agresszívan és eredményesen, végül csak 4 mezőnydobása lehetett, melyek közül 2 sikeres isi volt (1-ből 0 tripla), ezen felül 2-ből 2 büntetőt értékesített, továbbá leszedett 4 lepattanót, kiharcolt 3 faultot és volt 2 eladott labdája is.

A már csak 10-11-es mutatóval rendelkező vitoriaiak legközelebb az Euroligában meccselnek, méghozzá pénteken 20:45-től a Panathinaikosz csarnokában, majd vasárnap 12:15-től fogadják a Joventut Badalonát a spanyol ligában.

A Valencia legjobb dobói: Dubljevics 17/3, Doellman 15/3, Martinez 11/6
A Laboral Kutxa legjobb dobói: Pleiss 12, Heurtel 11/3, Mainoldi 10/6


 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus